Foodie24 Virksomhedsløsninger

 

Foodie24 tilbyder individuelle gaveløsninger efter jeres behov og ønsker. Vi leverer firmagaver, kundegaver, julegaver, gaver til mærkedage, varer til events og meget mere. Hos os er det kun fantasien der sætter grænserne, og vi har adgang til mange flere spændende varer end dem du kan finde på vores hjemmeside, så vi har mulighed for at skræddersy en løsning til netop jer.

Vores fokusområde er køkkenet, da vi mener at køkkenet er husets vigtigste rum. Det er rummet hvor man med mad i centrum, kan udfolde sig socialt, kreativt og skabe mindeværdige øjeblikke, med mennesker man holder af.

 

Hvorfor vælge Foodie24?

  • Skræddersyede løsninger efter dine behov og ønsker
  • Unikke varer, der er håndplukket af vores specialister
  • Mulighed for at gøre pakkerne personlige
  • Prisklasser for alle
  • Levering til aftalt tid

 

Det første indtryk er vigtigt

Vi ved hvor vigtigt et første indtryk er. Derfor gør vi en stor dyd ud af, at gaverne pakkes pænt og præsentabelt, så modtageren får en god oplevelse allerede inden pakken er åbnet. Du kan som giver, selvfølgelig komme med specifikke ønsker, så vil vi forsøge at efterleve dem.

Vi tilbyder samtidig mulighed for at få personliggjort hver enkelt pakke, med vedlagte hilsner/kort, eller andet som vedlægges pakkerne, for at skabe det helt rigtige udtryk for jer.

Vores opgave er at gøre det så let og enkelt for jer som virksomhed, og sørge for at I kan bruge jeres tid på det i er gode til.

 

Interesse?

Skulle du have interesse I at høre mere, eller har du brug for hjælp af nogle af vores specialister, så skriv gerne en mail på info@foodie24.dk og vi vil ringe dig op.