Fragt & Levering

1. Fragt

Vi har flere forskellige logistik partnere, og vil fra bestilling til bestilling vurdere hvilken fragtmetode der benyttes (GLS, PostNord, Danske Fragtmænd m.m)

Alt efter kundens ønske og behov, finder vi den løsning der er bedst og gerne billigst indenfor de krav kunden ønsker.

Du vil som kunde altid modtage besked om fragten inden vi afsender, så du kan godkende.

 

2. Levering

2.1 - Vi har på de fleste gavepakker en leveringstid på 5-7 hverdage, men kan i visse tilfælde ved mindre bestillinger levere hurtigere.

2.2 - Foodie24 leverer alle solgte produkter og tilknyttede ydelser på det tidspunkt, som fremgår af Foodie24s ordrebekræftelse. Foodie24 har ret til at levere før det aftalte leveringstidspunkt, medmindre parterne har aftalt andet.

2.3 - Kunden skal undersøge alle produkter og tilknyttede ydelser ved leveringen. Hvis kunden opdager en fejl eller mangel, som kunden ønsker at påberåbe sig, skal den straks meddeles skriftligt til Foodie24. Hvis en fejl eller mangel, som kunden opdager eller burde have opdaget, ikke straks meddeles til Foodie24, kan den ikke senere gøres gældende. Ved forkert modtaget vare kan Foodie24 kun ombytte og modtage varen retur i original emballage og stand.

Vores standard gavepakker, kan indeholde andre produkter end det fremgår på billederne. Vi garantere at vi erstatter produkter med samme høje kvalitet, som den oprindelige vare.

2.4 - Hvis Foodie24 forventer en forsinkelse i leveringen af produkter og/ eller tilknyttede ydelser, informerer Foodie24 kunden om det og oplyser samtidig årsagen til forsinkelsen og ny forventet leveringstid.